Betterday_icon_kurser.png
 

Vi designer kurser efter aktuelle behov. Herunder er vist nogle af de byggesten, som de fleste af vores forløb kombineres af eller fokuseres på. Kontakt os for at høre mere.


Forhandling og samarbejde

Forstå de interesser og psykologiske spil, som ligger bag den andens forhandlingspunkter. Kommunikér direkte, skab tillid og øg modpartens parathed til at indgå fælles løsning. Spar tid, undgå konflikter og opnå markant hurtigere resultater. Tager udgangspunkt i deltagernes konkrete forhandlingssituationer.


Ledelse & følgeskab

Uanset hvor dygtig du er som leder eller specialist, er det afgørende at andre følger dig. Ro, autenticitet, tydelig formidling og evnen til at læse, hvad andre har behov for: Få ting til at ske med fuld opbakning.


Fra stress til ansvar

Forandring af de mekanismer, som stresser og påvirker egen og andres performance: Personligt ansvar og det, som du helt konkret kan gøre i praksis. Personligt indgribende kursus, der forandrer deltagerens tilgang til stressorer - både hos sig selv og andre.


Ledelse af specialister

Nogle kontekster kræver en helt særlig tilgang for at få accept og ting til at ske i praksis: Tillids- og handlingsskabende formidling i ledelsesresistente miljøer. Rammesætning der giver opbakning og intensitet.


Tillid og handlekraft

Hvis ledere eller specialister skal have noget gennemført af andre, er evnen til at skabe tillid afgørende: Her forandres tanke- og adfærdsmønstre i praksis, så deltagerne skaber mere tillid og handling hos andre.


Mødeledelse med intensitet

Forskellen på et godt og dårligt møde er afgørende, og hver enkelt deltager har muligheden for at gøre forskellen: Evnen til at rammesætte, skære ind, skabe tillid og energi blandt deltagerne trænes på dette kompakte forløb, hvor personlig intensitet er i fokus.


Feedback

Lær og træn direkte, tillids- og handlingsskabende feedback. Både for giver og modtager er der en guldgrube af udviklingsmuligheder efter dette forløb, der tager udgangspunkt i virksomhedens kontekst og løfter fundamentet for deltagernes on-the-job-udvikling markant.


Personligt mod

At træde ud af sin comfort-zone og lede sig selv på højt niveau. Intervenere i en gruppeproces. Få andre til at følge dig. Og få taget de nødvendige skridt i din ledelsesmæssige udvikling. Personligt indgribende forløb for ledere og specialister.


Samarbejde i projekter

Fremdrift i projekter kræver, at alle tager ansvar og sætter fælles mål højere end særinteresser. Og kommunikerer ærligt, direkte og respektfuldt - også når det er upopulært. Dette forløb tager udgangspunkt i det konkrete projekt og den aktuelle gruppe.


Projektledelse

Et helt anderledes forløb: Foruden teknikker til at skitsere, få besluttet, planlægge og organisere et projekt, træner deltagerne i kommunikation og relationer på tværs af gruppen og til ejere og interessenter. Hvordan får vi formidlet og fuldført de opgaver, vi prioriterer i praksis?


Ledelse i kunstens verden

Hvordan skaber vi ledelsesmæssigt sammenhæng mellem kunstneriske visioner, produktionsplaner, ildsjæle og delte ansvarsområder? Film-, TV, spil og scenekunst kræver ledelsesmæssige tilgange, hvor alle aspekter er i brug på forskellige tidspunkter.


Ledere med kant

Kombinationen af faglig styrke, intellekt og personlighed kan både bringe os langt som ledere og give organisationen udfordringer. Hvordan får vi skabt optimal synergi mellem organisation og leder? Et individuelt orienteret gruppeforløb, der fokuserer på de få områder, der kan optimere dette for netop den enkelte deltager.


At lede sig selv

Skærper evnen til at fokusere, fungere under pres samt evnen til at koble af. 360 graders selvledelse: Mental og fysiologisk robusthed gennem styrkende mind set og livsstil med fokus på kost, motion, søvn og prioritering af relationer og relationelle kompetencer.


Forhandling

Når en afgørende del af jobbet er at finde fælles løsninger og skabe holdbare aftaler. Forløb med individuelt fokus, der kombinerer forhandlingsmetode, psykologi og handlingsskabende kommunikation i alle typer forhandlingssituationer.