Betterday_icon_omos.png
 

Betterday har gennemført over 300 leder- og specialistforløb, der tager udgangspunkt i det enkelte individs personlighed, styrker og udviklingsmuligheder.

Betterday skaber udviklingsforløb, der går dybt i den enkelte leder, som derfor under forløbet får individuelle udviklingsmål. Som målgruppe har Betterday private og offentlige virksomheder med en høj grad af specialisering, hvor det at have en lederstilling ikke i sig selv skaber følgeskab.

 

Ledende konsulenter

 
Betterday_AnnaUtzon.png

Anna Utzon

Selvindsigt før udvikling

Arbejder med talent management, selvbevidsthed og lederudvikling. Baggrund som international HR-direktør i byggebranchen og er uddannet i organisation, meditation og forhandling fra Stockholm og Michigan University.


Betterday_TejsBerthelsen.png

Tejs Berthelsen

Ledelse med tillid

Arbejder med ledelsesudvikling, samarbejdskultur, effektiv dialog, personlig udvikling og coaching. Baggrund i Jægerkorpset og indenfor cyber crime defense. Uddannet officer og paramedic.


Betterday_HenrikLemming.png

Henrik Lemming

Personlig robusthed

Arbejder med forhandling, lederudvikling, mødeledelse, projektstyring og stress. Baggrund inden for salgsledelse, psykologi og produktudvikling og er uddannet i organisation og ledelse fra DTU og CBS.


Betterday_PerDam.png

Per Dam

Mod til at udvikle sig

Arbejder med motivation, selvledelse og samarbejde. Baggrund inden for specialenheder i politi og forsvar samt som virksomhedsleder. Uddannelse i ledelse, selvledelse og personlig træning fra bl.a forsvar, politi og en række specialkurser.


Bestyrelse

Som strategisk bestyrelse og rådgivere har Betterday et advisory board bestående af arbejdsgivere med særlig interesse for leder- og specialistudvikling. Medlemmerne er topledere og faglige ledere fra forskellige brancher og virksomhedstyper.

Klik på et navn for at læse mere